Bővítse ki az OpenKM szolgáltatásait

Elektronikus számlák

Az OpenKM tartalmaz egy e-számlázási modult, amely kivonja a "XML" formátumú számlákat, majd tárolja azokat a rendszerben, és lehetővé tesz más funkciókat is, mint például a számla digitális aláírással történő ellátása, PDF formátumban történő letöltése vagy akár értesítések küldése.

Mi az pontosan az az e-számlázás?

Az elektronikus számlázás a hagyományos papír alapú számlák digitális változata, amelynek jogilag egyenértékűnek kell lennie az utóbb említett számlákkal. Az elektronikus számlákat természetüknél fogva elektronikus vagy digitális eszközökkel lehet létrehozni, kezelni és kicserélni.

Ahhoz, hogy az e-számlázás érvényes legyen, eleketronikus aláírással kell hitelesíteni, ez lehetővé teszi a papíralapú számlák elhagyását.

Azokban az országokban, ahol a törvény ezt támogatja, az elektronikus számla érvényessége pontosan megegyezik a hagyományos papír számláéval, Az integritást és a magas nyomonkövethetőséget biztosító digitális aláírásnak köszönhetően igazságügyi szempontból kötelező erejű dokumentumnak tekintik, és nincs szükség további bizonyítékokra vagy megerősítésre az érvényességükhöz.

Az elektronikus számlát két szakaszban kell elkészíteni:

  • A számlát magát egy adat fájlként kell létrehozni és tárolni.
  • Majd egy hitelesített küldő által aláíratni a számla tartalmát titkosítani és időbélyeggel ellátni.
Electronic Invoicing

A vállalat méretétől és értékesítés mennyiségétől függően a számlakibocsátás és a kezelés (kibocsátás, küldés, fogadás, tárolás, keresés, aláírás, visszatérítés, fizetés) megtakarításai 40% és 80% között mozoghatnak.

Kapcsolatfelvétel

Általános információk

OpenKM in 5 minutes!