Ha szeretne jól informált maradni, iratkozzon fel az OpenKM hírleveire

A felhőalapú tárolás 6 legfőbb előnye

Írta Alex García, az OpenKM USA tagja 2020. November 13-án

2020-at írunk, ahol a technológia teljesen körülvesz minket. Mára a felhő alapú tárhelyek váltak a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldássá, ami az adatok online tárolását illeti. A felhőalapú tárolás esetén a felhasználó ahelyett, hogy egy helyi merevlemezre mentené az adatokat, az internetszolgáltatás segítségével inkább egy felhő alapú szerveren tartja őket. Egy ilyen megoldás több szempontból is hasznos lehet.

Íme az OpenKM felhőalapú tárolás 6 legfontosabb előnye:

  1. 25 GB tárhely az alapdíjban. Ennyi tárhellyel rengeteg fájlt tárolhat az OpenKM-ben anélkül, hogy aggódnia kellene a számítógépe telítettsége, vagy a külső merevlemezek lassulása miatt. Felár ellenében könnyedén bővítheti meglévő tárhelyét, így MÉG TÖBB fájlt tud tárolni.

  1. Hozzáférhetőség. Az OpenKM felhő alapú megoldása legalább 5 felhasználóval rendelkezik; természetesen felár ellenében tovább bővítheti a felhasználói helyeket a rendszerben. Egy felhőalapú tárhely segítségével az emberek a világ bármely részéről képesek lesznek hozzáférni vagy letölteni a szükséges fájlokat, sőt akár nagyméretű dokumentumokat is tudnak cserélni, anélkül, hogy aggódniuk kellene a rendkívül lassú letöltési folyamat miatt. Kezelje dokumentumait gyorsabban és hatékonyabban!

  1. Minden dokumentuma biztonságban van. A dokumentumok biztonsága elsődleges szempont a felhőalapú szolgáltatás kiválasztása során. Senki nem szeretné, ha eltűnnének a fájlok, vagy jogosulatlan személyek férhetnének hozzá a féltve őrzött információinkhoz; ez azonban mind előfordulhat, ha nem megfelelően tároljuk vagy mentjük azokat. - Ezért körültekintően válassza ki a felhőalapú szolgáltatásának szolgáltatóját. -

  1. Egyszerre több ember is hozzáférhet ugyanahhoz a dokumentumhoz. Számítógép vagy külső merevlemez használata esetén meglehetősen unalmas és időigényes feladat lehet egy adott fájl több emberrel való megosztása. Órákba telhet mire ugyanabból az információforrásból tudnak dolgozni és így sem lesz túl megbízható. A felhőalapú tárolás előnye, hogy több felhasználó egyszerre tud hozzáférni ugyanahhoz a dokumentumhoz. Természetesen szerkeszteni továbbra is egy időben egy felhasználó tudja.

  1. Megfizethető. Ahelyett, hogy átalánydíjat számítanánk fel vagy túlszámláznánk a nem használt szolgáltatásokért, itt, az OpenKM-nél csak azokért a szolgáltatásokért kell fizetnie, amit valóban használ. Függetlenül attól, hogy Ön most indított egy startup céget, vagy csak a márkája hírnevét szeretné növelni, mindenképpen jelentős költségeket csökkenthet ezzel a megoldással.

  2. Felhasználóbarát. A felhő alapú megoldás felhasználó barát környezetet és egyértelmű navigációt biztosít. Továbbá segít a felhasználóknak a fájlok és dokumentumok visszakereséséből és tárolásából adódó zűrzavart és rendetlenséget megakadályozni. A felhőalapú tárhely segít a feladatok és a munka megszervezésében is, ezért képes optimalizálni a szervezetnél meglévő időgazdálkodási stratégiát.

Az OpenKM csapata segít Önnek könnyen és hatékonyan kezelni digitális dokumentumait, valamint csökkenteni a munkaterhelést. Amennyiben érdekli megoldásunk, kérjük látogasson el weboldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Kapcsolatfelvétel

Általános információk