Bõvítse ki mégjobban az OpenKM lehetõségeit

Alkalmazások

Az OpenKM kiegészítõ alkalmazásainak köszönhetõen a dokumentumok elektronikus aláírásától kezdve a PDF formátumban való szkennelésig, sokmindenre van lehetõség.

Szinkronizáció

Hot Folder

Ez az alkalmazás lehetõvé teszi a felhasználók számára, hogy egy vagy több mappát (nem almappát) szinkronizáljanak az OpenKM repository-val. Ez a kliens program jelenleg csak a Windows felhasználók részére érhetõ el.

Microsoft Office Bõvítmény

A Microsoft Office bõvítmények lehetõvé teszik az irodai csomag funkcionalitásának kibõvítését valamint az OpenKM-mel való gyors és hatékony együttmûködést.

  • Microsoft Outlook Bõvítmény: lehetõvé teszi az e-mailek tömeges importálását, beleértve a mellékleteket is.

  • Microsoft Word Bõvítmény: lehetõvé teszi a felhasználók számára az új fájlok feltöltését és a meglévõ fájlok szerkesztését az OpenKM-ben.

  • Microsoft Excel Bõvítmény: a felhasználók szerkeszthetik a dokumentumkezelõ rendszerben lévõ fájlok tartalmát, majd újra feltölthetik azokat.

  • Microsoft Power Point Bõvítmény: engedélyezi a fájlok szerkesztését és feltöltését az OpenKM-be.

  • Microsoft Visio Bõvítmény: lehetõvé teszi a felhasználók számára az új fájlok feltöltését és a meglévõ fájlok szerkesztését az OpenKM-ben.

  • Microsoft Access Bõvítmény: lehetõvé teszi a felhasználók számára, hogy adatbáziskezeléshez köthetõ fájlokat töltsenek fel az OpenKM-be.

  • Microsoft Project Bõvítmény: által új projekt terveket tölthetnek fel a projektmedzserek és frissíthetik is azokat az OpenKM-ben.

Elektronikus aláíró kliens

Az elektronikus aláírás egy dokumentumon szereplõ adat, amely segít:

  • Azonosítani az aláíró személyt.
  • Valamint biztosítja a dokumentum integritását.

Az Elektronikus Aláírásért felelõs kliens lehetõvé teszi az OpenKM által létrehozott és menedzselt dokumentumok (elektronikus) aláírását.

További kiegészítõ kliensek

OKMScanner

A Scanner kliens alkalmas a képek szkennerrõl történõ rögzítésére, PDF formátummá való átkonvertálásra (opcionális) és dokumentumok feltöltésére az OpenKM-be metaadat-értékekkel együtt.

OKMScan Állomás

Az OKMScan állomás alkalmas tömeges szkennelési feladatok ellátárására, csak úgy mint az elõbbi kliens esetén itt is mûködik a PDF konvertáció, majd a dokumentumok OpenKM-be történõ elmentése metaadatokkal együtt.

Virtuális nyomtató

A virtuális nyomtatóval a felhasználó könnyedén kinyomtathat egy dokumentumot PDF formátumban, majd feltöltheti azokat az OpenKM-be.

Élõ szerkesztés

Lehetõvé teszi az OpenKM reposiroty-jában tárolt dokumentumok gyors szerkesztését.

Kapcsolatfelvétel

Általános információk

OpenKM in 5 minutes!